Alton Benelux

Waarom kiezen voor een Alton serre in cederhout ?

"Western Red Cedar" staat gekend als één van de duurzaamste houtsoorten, is harsvrij, vormvast en heeft een natuurlijke kleur en structuur.  Het is afkomstig uit de wouden van Brits-Columbia (Canada) en bevat natuurlijke oliën die het hout bestand maken tegen insekten en verrotting.  Dit maakt chemische behandelingen in princiepe overbodig.  Wel dient u ervoor te zorgen dat het hout kan ademen en drogen, en staat een jaarlijkse poetsbeurt garant voor jaren tuinplezier.

Bovendien heeft Western Red Cedar een hoog isolatievermogen.  Een paneel in rood cederhout van 2 cm dikte heeft hetzelfde isolatievermogen als een bakstenen muur van 14 cm.

Alle Alton serres zijn voorzien van gehard veiligheidsglas van 3 mm dikte.  Dit glas is veel sterker dan gewoon tuinbouwglas. Wanneer het breekt, valt het uiteen in honderden kleine stukjes, wat dit glas veel veiliger maakt.

Wat kan Alton Benelux voor u doen ?

Alton Benelux is al jaren invoerder van Alton cederhouten tuinkassen in België, Nederland en Luxemburg.  Wij zorgen voor de levering van uw serre aan huis, geven u tips bij de montage en kunnen u ook bijstaan of zelf instaan voor de montage van uw Alton serre.