Alton Benelux

 • Welkom

  De Alton serres worden in Engeland gemaakt sinds 1921 en combineren het design en de nauwkeurigheid van het engels vakmanschap.  Ze beantwoorden volledig aan de wensen van de tuinliefhebbers: de stevige constructie is vervaardigd uit rood cederhout (Western Red Cedar), een hoogwaardig natuurlijk produkt, dat onderhoudsvriendelijk is en naast tal van voordelen uiterst estetisch oogt waardoor er altijd een Alton serre is dat zich perfect in uw tuin zal integreren. 

  De "Heritage" reeks bouwt voort op een lange traditie en belichaamt de klassieke engelse stijl.  In verschillende breedtes en lengtes, is deze reeks leverbaar in de modellen Amateur (vrijstaande kas of muur), Traditional (vrijstaande kas of muur, en Octogonal, een achthoekige kas dat ook als tuinprieel gebruikt kan worden.  Al deze modellen kunnen met een breed gamma handige accessoires uitgerust worden om u het tuinieren nog aangenamer te maken.

  Vanuit eenzelfde filosofie en voortbouwend op een jarenlange ervaring maar gebruik makend van de nieuwste technieken heeft Alton een aantal jaar geleden de "Evolution"-reeks gelanceerd, dat een strakker design combineert met de voordelen van cederhouten serres.  Deze reeks differentieert zich van de Heritage reeks, naast de looks, voornamelijk op vlak van transport en montage.

  Al deze modellen kunnen met een breed gamma handige accessoires uitgerust worden om u het tuinieren nog aangenamer te maken.

  Wij hopen u met deze website wegwijs te maken tussen de verschillende modellen met als doel uw droom binnenkort te verwezenlijk, namelijk uw eigen cederhouten serre.  

  Om u het tuinieren nog aangenamer te laten ervaren, bieden we u ook het traditioneel handvervaardigde handgereedschap van Sneeboer aan.

   

  Newsfeed